Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola proposa la construcció d’una piscina i un camp de futbol 7 al costat de l’actual camp de futbol de Sant Pere Molanta

Per millorar la mobilitat, també plantegen obrir un nou carrer per darrera de l’escola, que uneixi els carrers Sant Roc i Font-tallada
Acte de Junts per Catalunya aquest dimarts a Sant Pere Molanta
Acte de Junts per Catalunya aquest dimarts a Sant Pere Molanta

dijous 23 maig 2019

 

L’impuls dels equipaments esportius i resoldre problemes de mobilitat són dues de les prioritats recollides en les propostes que inclou el programa electoral de Junts per Olèrdola pel poble de Sant Pere Molanta. Les actuacions van ser exposades durant  l’acte públic electoral que la candidatura liderada per Mari Carme Villanueva va celebrar aquest dimarts al vespre al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Junts per Olèrdola considera prioritari que es materialitzi la compra dels terrenys del camp de futbol i del seu entorn. En aquest emplaçament proposen construir un nou camp de futbol 7, ampliar l’aparcament, fer-hi una piscina i vestidors nous, que donarien servei a aquesta zona d’equipaments. En mobilitat, una de les actuacions propostes és la d’obrir un nou carrer que , darrera de l’escola, comuniqui els carrers Sant Roc i de Font-Tallada. Altres propostes que inclou per Sant Pere Molanta el programa de Junts per Olèrdola són el cobriment de la pista esportiva, ampliar els horaris del consultori mèdic, així com dinamitzar l’ús de l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol, amb a programació de cursos, tallers, biblioteca i sala d’ordinadors

Les dues integrants de la llista, veïns del poble, encarregades d’exposar les propostes van ser Àngels Casanovas, número 3; i Pilar Grimau, número 10. Casanovas va indicar que s’implicava en l’equip de Junts per Olèrdola perquè tenia ganes de contribuir a millorar el municipi.(àudio)

Pilar Grimau és l’actual presidenta de la Societat Principal-Unió i ha estat una de les promotores de Firamercat, entre d’altres vincles amb el teixit associatiu de Sant Pere Molanta. Ara s’incorpora a la llista de Junts per Olèrdola perquè entén que cal un canvi a l’Ajuntament.(àudio)

Pilar Grimau exposava que amb els equipaments proposats per Junts per Olèrdola, el camp de futbol i el seu entorn es convertiria en una zona de lleure i d’esports pel poble.(àudio)

En tots els actes electorals convocats per Junts per Olèrdola s’indica que cal aplicar mesures per combatre la inseguretat. Mari Carme Villanueva, candidata a l’alcaldia de Junts per Olèrdola, explicava que amb l’increment del cos de guàrdies municipals amb 2 efectius es podrien fer serveis de vigilància nit, de manera aleatòria.(àudio)

A Sant Pere Molanta, la llista de Junts per Olèrdola també considera urgent eliminar les barreres arquitectòniques i estudiar la instal·lació de  càmeres de seguretat i vigilància.

Escolta les entrevistes a Àngels Casanovas, Pilar Grimau i Mari Carme Villanueva, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions