Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola proposa mantenir l’edifici de l’actual consultori de Moja i destinar l’espai a les entitats

Mari Carme Villanueva considera que es pot fer una nova urbanització de la plaça sense enderrocar l’actual edifici
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 03 març 2021

 

La regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha defensat el manteniment de l’edifici que acull l’actual consultori mèdic de Moja. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Villanueva ha proposat que aquest espai no s’enderroqui i sigui reformat per la brigada municipal. Un cop deixi d’utilitzar-se com  a consultori, Junts per Olèrdola proposa que l’equipament passi a ser un espai per a ús de les entitats.(àudio)

Recordem que el govern municipal ha aprovat un projecte de nova plaça en l’espai resultant entre l’edifici del nou consultori mèdic, que s’està acabant de construir, i el Centre Cívic La Xarxa. Aquest projecte de nova urbanització comporta l’enderrocament de l’edifici de l’actual consultori. En el ple del mes de febrer, el govern explicava que l’actual consultori mèdic de Moja s’enderrocarà  perquè és molt antic, requeriria d’una adequació profunda i no tindria moltes possibilitats d’ús. Tal i com anunciava durant el ple el mateix alcalde, Lucas Ramírez, recentment s’ha mantingut una reunió amb entitats per a plantejar la reorganització d’ús dels espais per a satisfer les necessitats de les entitats, oferint la possibilitat de disposar d’edificis que ja s’han rehabilitat o estan apunt de finalitzar la seva rehabilitació, com la Torre de Moja, la Pellissa o l’edifici de Correus.

Mari Carme Villanueva, que va participar en aquesta reunió amb entitats, indica que cal preveure més espais que els actuals per respondre a totes les necessitats, així com recollir també els plantejaments de les entitats de tots els nuclis d’Olèrdola.

Cada primer diumenge de mes, el grup de suport de Junts per Olèrdola està realitzant visites a cadascun dels nuclis del municipi per comprovar l’estat de l’espai públic i detectar mancances. Van començar per Can Trabal i aquest darrer diumenge han continuat a Sant Pere Molanta. Villanueva apunta que, en donar a conèixer les problemàtiques a través de xarxes socials, algunes actuacions que no són de molta envergadura s’han resolt ràpid.(àudio)

Villanueva també ha considerat que el govern municipal ha pogut resoldre dubtes sobre la factura de l’aigua gràcies a les preguntes de l’oposició. Coincidint amb el que ha manifestat ja públicament ERC, des de Junts també es plantegen proposar la reducció de la tarifa en les properes ordenances fiscals, fent ús del marge que té l’Ajuntament per fer-ho.

Mari Carme Villanueva, militant del PDeCAT, no ocultava que els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer havien estat “molt dolents” per a la seva formació, tant al municipi com al conjunt del país. Villanueva es mostrava convençuda que hi haurà acord arreu del país per presentar-se conjuntament amb Junts en les properes eleccions municipals. En el cas del municipi, el nom de la candidatura i del grup municipal és el de “Junts per Olèrdola”. I Mari Carme Villanueva ja apuntava que és molt probable que es mantingui el nom de Junts per a una possible candidatura d’aquí a dos anys.(àudio)

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions