Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Olèrdola reclama que es reforci el servei dels Guàrdies Municipals i recorda que ApO també ho portava al seu programa electoral

Mari Carme Villanueva assenyala que amb la reordenació del calendari laboral dels agents “s’ha reduït el servei”
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 12 febrer 2020

 

La regidora portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, ha manifestat  que amb l’actual plantilla de guàrdies municipals és impossible cobrir les necessitats d’un municipi com Olèrdola. I més tenint en compte que per la no continuïtat de dos agents contractats temporalment el cos ha passat de 7 a 5 efectius. Villanueva lamenta que la “reordenació del calendari “ que ha aplicat el govern municipal ha provocat que no es presti servei de patrullatge els festius o diumenges a la tarda. La portaveu de Junts per Olèrdola recordava que tant la seva candidatura com la d’Alternativa per Olèrdola portaven en el programa electoral  augmentar el cos de vigilants. Villanueva posava com a referència el cas proper de Canyelles, que va començar el servei amb menys agents que Olèrdola i ara pot cobrir tots els dies i hores de l’any. (àudio)

Des de Junts per Olèrdola es valora críticament el discurs del govern, segons el qual sempre s’estaria dient que la manca de competències impediria actuar. Mari Carme Villanueva reclama que s’ha de treballar per garantir l'atenció a les necessitats del municipi.(àudio)

La regidora portaveu de JxO valorava que en una recent xerrada oferta pels mossos a Sant Pere Molanta, havia quedat clar que a la policia de la Generalitat li és impossible cobrir amb patrullatges tot l’Alt Penedès. Per això valorava negativament que el servei s’anés “reduïnt” i que el govern no expliqui els canvis d’horaris a la ciutadania.(àudio)

En un altre àmbit de coses, Villanueva manifestava que el seu grup havia votat en contra de les bases de la convocatòria de subvencions perquè entén que no s’ha parlat prèviament amb les entitats per a recollir les seves necessitats. També interpretava que potser la xifra de diners podria augmentar perquè hi ha entitats que deixen de demanar subvenció, segons va dir, per les dificultats que es troben a l’hora de complir amb els requisits de la convocatòria.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions