Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JxO assenyala que el temps ha demostrat que l’anunci de la compra del camp de futbol de Sant Pere Molanta va ser “electoralista”

Mari Carme Villanueva recorda que el mateix govern municipal reconeix que abans de la compra encara falta aprovar la modificació del POUM
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, portaveu del grup municipal de Junts per Olèrdola

dimecres 30 octubre 2019

 

A pocs dies de les eleccions municipals del passat mes de maig, el govern municipal va anunciar que s’havia arribat amb el Bisbat a un acord per la compra dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta. Per Junts per Olèrdola, aquesta comunicació va ser una maniobra “clarament electoralista”, com així s’ha pogut evidenciar amb el pas del temps. En aquests termes ho ha expressat la regidora portaveu de Junts per Olèrdola, Mari Carme Villanueva, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Villanueva recordava que el mateix govern municipal reconeixia en el ple de la setmana passada que, abans de procedir a formalitzar la compra dels terrenys, cal aprovar una modificació del POUM. Villanueva posa l’accent en què el procés de compra no serà tan ràpid com ApO va voler donar a entendre en plena campanya electoral i estimava que es podria allargar un any i mig més.(àudio)

La compra dels terrenys era una reivindicació perseguida des de feia anys i des de Junts per Olèrdola s’apunta que és un tema sensible amb el qual el govern hauria de ser curós.(àudio)

La pregunta sobre la compra dels terrenys la tenia prevista fer al ple el grup de JxO, però va declinar intervenir en senyal de protesta perquè l’alcalde no va concedir dos torns de paraula durant el debat del punt dedicat a les ordenances fiscals. Per Mari Carme Villanueva, aquest comportament contrasta amb la moció aprovada en el mateix ple que declara el paper clau dels municipis en la defensa dels drets cívics i polítics dels ciutadans.(àudio)

D’altra banda, Villanueva recordava al govern que havien fet propostes concretes per a respondre a l’oferiment d’establir una nova dinàmica de treball conjunt. En aquest sentit indicava que encara esperaven que els responguessin la proposta feta per a que les dues regidores de Junts per Olèrdola  assistissin a les Comissions Informatives prèvies als plens. També apuntava que aquest oferiment hauria de comportar participar en l’elaboració de les propostes d’ ordenances fiscals i pressupostos, cosa que entén no està passant.

Durant l’entrevista, Mari Carme Villanueva també valorava que la incidència que tindrien les bonificacions aprovades en les ordenances fiscals seria mínima i beneficiarien a molt poques famílies del municipi.

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions