Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JxO denuncia que El Bosquet de Sant Miquel segueix “descuidat” i creu que el govern no farà allà cap pavelló

Mari Carme Villanueva també assenyala que el nou sistema porta a porta comportarà un encariment del rebut pels veïns
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola
Mari Carme Villanueva, regidora del grup municipal de Junts per Olèrdola

dijous 16 juny 2022

En un acte celebrat a Sant Miquel el govern municipal d’Olèrdola explicava fa uns dies que treballarà per fer viable un avantprojecte de pavelló poliesportiu en els terrenys del camp de futbol d’El Bosquet de Sant Miquel. Des de Junts per Olèrdola, la regidora Mari Carme Villanueva subratllava en una entrevista a l’emissora municipal de ràdio que El Bosquet segueix sent una zona “molt descuidada” i recordava que el projecte anunciat fa quatre anys s’ha descartat per inviable. Mari Carme Villanueva també considerava que l’avantprojecte presentat ara “molt més retallat”, seguirà el mateix camí i no es realitzarà. (àudio)

Des de Junts es considera que Olèrdola necessita un pavelló poliesportiu però entenen que El Bosquet potser no és el lloc més adequat.

En un altre ordre de coses, Mari Carme Villanueva assenyalava que en l’explicació del nou sistema porta a porta s’està posant molt l’accent en les penalitzacions. La regidora de Junts valora que el nou sistema és molt més complex d’aplicar i tem que farà incrementar la taxa que acabin pagant el conjunt dels veïns.(àudio)

Des de Junts s’ha insistit en reclamar mitjans suficients per poder disposar a Olèrdola d’un serveis de guàrdies municipals que funcioni les 24 hores. L’actual organització del servei entenen que “no acaba de tenir sentit” i ara a l’estiu deixa les nits i caps de setmana sense servei, segons indica Villanueva.

En clau de preparatius electorals, Mari Carme Villanueva explicava que el grup que li dona suport encara no ha decidit si es presentaria com a Junts o com a Impulsem. Ara estan començant a treballar en propostes i equip humà, seguint el criteri de sumar a persones que “s’estimin Olèrdola i vulguin treballar per Olèrdola”. (àudio)

Escolta l’entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions