Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’1 d’octubre s’estrena l’escola d’idiomes d’Olèrdola

L’empresa que la gestiona confia que el volum de peticions d’informació que han rebut anticipi una bona matriculació

dimarts 18 setembre 2018

Durant el que portem d’estiu estiu i especialment en aquests primers dies de curs escolar, l’empresa Punt de Partida ha rebut un elevat volum de peticions d’informació sobre l’oferta de cursos que desplegarà a l’escola d’idiomes d’Olèrdola quan comenci el seu primer curs d’activitat, a partir del dilluns 1 d’octubre. Joan Nebot, responsable de Punt de Partida, confia que aquest elevat interès registrat aquestes setmanes s’acabi traduint en la dada final de matriculacions.(àudio)

L’escola d’idiomes d’Olèrdola entrarà en funcionament a les instal·lacions municipals de l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’escola indica que pot oferir un preus assequibles que permetin posar a l’abast de tothom l’aprenentatge d’idiomes. La quota mensual per dues hores setmanals de classes és de 34 euros i la matrícula té un import únic per curs de 19 euros.(àudio)

Amb les sol·licituds ja fetes i els tests de nivell realitzats on-line, Nebot assenyala que es podran obrir grups d’anglès de primària, adolescents i adults, diferenciats per nivells, però que la posada en marxa dels grups de francès i alemany dependrà de la demanada que s’acabi concretant aquests dies previs a l’1 d’octubre. Per Nebot, els veïns que tenen ganes d’aprendre idiomes o aprofundir en el coneixement d’una llengua estrangera no es poden perdre aquesta oportunitat(àudio)

Per més informació, les persones interessades poden visitar la web puntdepartida.cat, trucar al telèfon 93 1190545 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça reserves@puntdepartida.cat

Document Actions