Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’accés a Moja per la BV 2119 es tallarà des de la nit de dimecres i durant el dijous i divendres

S’habilita un accés alternatiu pel camí de les Tres Torres. Les obres de la rotonda arriben a la seva recta final

dilluns 03 agost 2015

Les obres de la rotonda d’accés al poble Moja arriben a la seva recta final. Com a conseqüència dels treballs, l’accés al poble per la carretera BV 21 19 quedarà tallat des de la nit de dimecres i durant el dijous i el divendres. Anna Rovira, arquitecta dels Serveis Tècnics  de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que la circulació s’ha de tallar aquests dies perquè s’ha de procedir a l’asfaltat del tram final de carretera que envolta la rotonda.(àudio)copy_of_ObresRotonda2.jpg

Mentre duri aquest tall, s’habilita un accés alternatiu pel camí asfaltat de Rocallisa,  també conegut com camí de les Tres Torres.(àudio)

Un cop fet l’asfaltat, per acabar les obres només faltarà completar la senyalització horitzontal i procedir a fer treballs de jardinera. La creu de terme s’ha instal·lat aquest dilluns en la illeta construïda entre la carretera i el carrer del Camp.(àudio)

A través dels agents municipals, l’Ajuntament d’Olèrdola ha distribuït comunicats informatius advertint als veïns d’aquesta incidència i demanant disculpes per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar.

Consulta la carta informativa, en format pdf, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Anna Rovira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions