Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actor Fermí Fernández presenta aquest divendres la segona edició de l’Arqueocasal d’Olèrdola

Fernández va conduir el programa “Sota Terra” de TV3 dedicat a l’arqueologia
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimarts 24 maig 2016

L’actor Fermí Fernández serà l’encarregat de presentar la segona edició de l’Arqueocasal d’Olèrdola. L’acte s’ha convocat aquest divendres 27 de maig, a dos quarts de 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja i permetrà conèixer tots els detalls d’aquesta proposta d’estiu adreçada a joves de 12 a 16 anys.

Fermí Fernández va ser conductor del programa “Sota Terra” de TV3, dedicat a l’arqueologia. Arantxa Torres, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que en aquesta segona edició del Casal d’arqueologia han volgut comptar amb un “padrí” ben destacat com en Fermí Fernández.(àudio)

L’Arqueocasal es farà del 27 de juny al 8 de juliol i manté el mateix plantejament que l’any passat: que els participants puguin fer d’arqueòlegs al jaciment d’Olèrdola, comptant amb el guiatge d’arqueòlegs professionals i en el marc d’un projecte d’excavació. Arantxa Torres indicava que els participants de l’any passat van quedar molt satisfets per haver viscut aquesta experiència i molts d’ells ja han comunicat que enguany repetirien.(àudio)

L’any passat la zona d’excavacions va ser el Pla dels Albats, on els joves van participar en l’excavació de tombes antropomorfes en el barri medieval de fora muralles. Aquest any el projecte és el d’excavar una premsa, dins del recinte emmurallat. Arantxa Torres explicava que el Casal és diferent i compte amb la implicació decidida dels professionals que en tenen cura.(àudio)

L’Arqueocasal està organitzat per TRÍADE  Serveis Culturals i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Departament de Cultura de la Generalitat, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Parc d’Olèrdola (Diputació de Barcelona) i la Universitat de Barcelona.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions