Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actriu i narradora Sherezade Bardají portarà dissabte 2 d’octubre a Moja el seu espectacle “El coet invisible, contes per volar”

A les 18.00h, al Local Nou. És una nova activitat organitzada per l’Ateneu Mogenc

dimecres 22 setembre 2021

 

L’Ateneu Mogenc manté un elevat ritme d’activitat. Després de programar l’estrena divendres passat de l’espectacle “Un viatge musical per Llatinoamèrica”, per dissabte de la setmana que ve organitzen un espectacle familiar pensat per a tots els públics, a partir dels 3 anys. Es tracta del muntatge “El coet invisible, contes per volar”, que oferirà l’actriu i narradora Sherezade Bardají al Local Nou, a les 18.00, el dissabte 2’ d’octubre.

 La Sherezade Bardají conduirà un espectacle de contes, llum i ombres. L’espectacle parteix de la idea de que “l’univers és ple de contes, algunes històries són tan grans que quasi no hi caben, altres són tan petites que s’amaguen entre els estels, però nosaltres tenim un coet per viatjar a tots els racons. A vegades, els contes poden convertir-se en l’ombra d’un drac gegant que vola sense parar o en la bruixa dels nostres malsons.
històries que poden aparèixer en qualsevol moment i brillaran amb llum pròpia”.

 És una activitat programada sota les mesures pertinents per la situació de pandèmia.L’aforament és limitat i es recomana fer reserva prèvia al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com

Caldrà un donatiu d’accés. De 3 € en el cas de socis de l’Ateneu( inclou un infant i un adult); i de 5 € en cas de no ser socis de l’entitat( també inclou un infant i un adult). Per cada plaça extra caldrà afegir un donatiu d’1€.

Document Actions