Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actuació de Parrita és el plat fort de la festa de la Romeria del Rocio d’Olèrdola

Dissabte a la nit hi ha el concert a la Muntanyeta i diumenge s’ha programat una missa rociera i la paella popular

dimarts 11 juny 2013

Aquest cap de setmana se celebra la Romeria del Rocio d’Olèrdola. El format de l’esdeveniment no varia i inclou la romeria el dissabte, des de Daltmar i fins a la Muntanyeta, per seguir per la nit amb una festa i acabar diumenge al migdia amb missa rociera i una paella popular.

Una de les novetats aquest any és que es podrà acampar a la finca de la Muntanyeta el divendres dia 14. Dissabte, l’activitat programada comença a dos quarts de 6 de la tarda, amb la sortida des de Daltmar de la romeria, acompanyant la imatge de la “Blanca Paloma”. Pel camí de Can Castellví s’arribarà a la Muntanyeta, amb aturada a meitat del recorregut per a berenar.

A partir de dos quarts de 10 hi haurà la festa de la romeria. S’anuncia que serà inaugurada per l’alcalde, Josep Tort. Aquest any es compta amb les actuacions de José Luis Lobo i , com a plat fort, oferirà un concert “Parrita”. En una entrevista per Canal 20 ell mateix explicava que per aquest dissabte prepara un repertori variat que repassarà els seus 30 anys de trajectòria en el món de la música.(àudio)

Parrita també anuncia que interpretarà versions incloses en el seu darrer cd “Trozos de nuestra vida”, com el clàssic “Eres tu” de Mocedades.(àudio)

Aquesta serà la quarta vegada que Parrita actua en una romeria. Se sent molt motivat i, en aquests temps de crisi, agraeix l’esforç que fa el Centro Cultural Virgen del Rocio per a obtenir els recursos que permeten que l’actuació de dissabte sigui amb entrada lliure.(àudio)

Ara Parrita està acabant de preparar l’edició d’un nou treball que s’editarà el mes de setembre. La producció musical anirà a càrrec de Paco de Lucia i tindrà les col.laboracions d’artistes com Alejandro Sanz, Malú o Niña Pastori.

Diumenge, després del concert, la romeria continua amb una missa rociera cantada pel Coro Rociero Aire de las marismas dels Monjos. La missa serà oficiada pel capellà José Luís Muñoz, dels Monjos. Seguidament hi haurà la paella popular. El preu és de 4 euros. Per a més informació es pot trucar al telèfon 622 28 82 53.

Escolta l'entrevista a Parrita, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions