Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actual Junta de La Lleialtat anuncia que deixa els càrrecs en l’assemblea de dissabte

Confien que es presentaran candidatures per a garantir la continuïtat de la Societat de Sant Miquel
Imatge d'arxiu de la Junta, escollida fa 3 anys
Imatge d'arxiu de la Junta, escollida fa 3 anys

dimecres 05 abril 2017

Aquest dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, s’ha convocat assemblea general de socis de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola. Entre els punts inclosos en l’ordre del dia destaca l’inici del procés de renovació de la junta. L’actual presidenta, Roser Mascaró, anunciava que la totalitat de l’ actual junta dimiteix i no continuarà assumint responsabilitats al capdavant de l’entitat. Per garantir la continuïtat de l’entitat, Roser Mascaró feia una crida perquè es presentessin candidatures i es pogués escollir una nova junta en la mateixa assemblea de dissabte.(àudio)

L’actual junta va ser escollida fa 3 anys. Mascaró assenyala que hi ha cansament i també apunta que la gestió de la sol·licitud de subvencions municipals ha estat un factor que ha contribuït a aquest esgotament.(àudio)

Des de la seva fundació, la Societat ha estat el pal de paller de la vida lúdica i cultural del poble de Sant Miquel. Ha assumit l’organització de les festes al poble i ha mantingut una activitat continuada, dinamitzant amb diversitat d’activitats el local social Rossend Montané. L’actual Junta, amb tot, lamenta que molt sovint els veïns no hagin respost amb la seva assistència als actes que s’organitzaven.(àudio)

L’assemblea de dissabte començarà amb la lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’assemblea anterior. Després es farà una valoració de les activitats del 2016 i es retrà comptes de l’estat econòmic de l’entitat. En el quart punt és quan es preveu l’obertura de convocatòria per a la presentació de candidatures per a renovar la Junta. Les candidatures podran ser individuals o col·lectives.

Per acabar hi haurà un torn obert  de paraules. En finalitzar l’assemblea,  se servirà un petit refrigeri pels assistents a l’acte.

En cas de no poder-se renovar la Junta en  l’assemblea de dissabte,  el període de presentació de candidatures restarà obert fins a la celebració d¡una nova assemblea, en aquest cas extraordinària, que es preveu per  dissabte 22 d’abril. L’actual Junta ha reiterat el seu ferm propòsit de no continuar però la mateixa Roser Mascaró es mostrava disposada “a donar un cop de mà” si calgués al nou equip.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions