Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ADF continuarà realitzant durant els propers dies tasques de suport a serveis municipals

Després de repartir les mascaretes facilitades per l’Ajuntament a la població, es preveu que a partir d’aquesta setmana complementin la desinfecció d’espais públics

dilluns 04 maig 2020

 

L’ADF Rossend Montané d’Olèrdola es mantindrà activa en els propers dies realitzant tasques logístiques i de suport a serveis municipals, a requeriment de l’Ajuntament. Així ho ha avançat el cap de l’ADF, Raimon Forns, que ha anunciat que a partir d’aquesta setmana es preveu que voluntaris de l’ADF utilitzin dos dels seus vehicles autobombes per a complementar les tasques de desinfecció d'espais públics. El mateix Raimon Forns precisa que la desinfecció la farà l’ADF en llocs com parcs, zones de jocs  infantils i en mobiliari urbà, complementant així la feina de desinfecció que realitza durant aquest període de confinament Mas Albornà en els espais públics més freqüentats.(àudio)

L’ADF va realitzar durant la setmana passada el repartiment de mascaretes higièniques reutilitzables que facilita l’Ajuntament a tota la població d’Olèrdola. A barris, Can Trabal i Daltmar, després de constatar que hi havia timbres d’habitatges que no funcionaven, es va optar per passar pels carrers anunciant amb sirenes i per megafonia el repartiment de les mascaretes. (àudio)

Per concertar el lliurament de mascaretes que de manera efectiva no han pogut ser donades, les persones interessades poden trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02, en horari de 7:30 a 14:00, de dilluns a divendres.

Des de les ADF preveuen que properament es procedirà a fer el repartiment d’un segon lliurament de mascaretes higièniques, facilitades igualment de manera gratuïta a tota la població per l’Ajuntament d’Olèrdola. Raimon Forns ho apuntava i recordava que les tasques de repartiment es fan seguint totes les normes de seguretat i autoprotecció higièniques, organitzant els seus voluntaris en grups reduïts.(àudio)

Forns també assenyalava que arreu del Penedès existien altres casos com els d’Olèrdola d’ADF’s que, a requeriment del seu Ajuntament, estaven fent tasques similars a les que es realitzen al municipi.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions