Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ADF d’Olèrdola incrementa la xifra de voluntaris

Dissabte al matí s’oferia una xerrada que ha permès comptar amb nous efectius

dilluns 28 octubre 2013

Gràcies a una xerrada convocada aquest dissabte al matí, l’ADF d’Olèrdola “Rossend Montané” compta amb tres nous voluntaris. La convocatòria pública l’organitzava la mateixa ADF, al local social de Sant Miquel, amb aquest propòsit ben definit d’incrementar efectius. I l’objectiu s’ha assolit, malgrat l’assistència de públic fos escassa.

Els nous voluntaris van ser els tres veïns no vinculats a l’ADF que van participar en la xerrada. Es tracta de dos veïns de Sant Miquel, Fernando López i Josep López, i un veí de Can Trabal, Jesús Bonilla. Tots tres ens explicaven que els hi agrada la muntanya i per això han decidit fer una tasca útil participant en l’ADF. (àudio)

Els assistents han valorat la claredat de la informació facilitada en aquesta xerrada, malgrat en forces casos ja els hi era familiar. Coneixen que la funció de l’ADF és la de posar-se a les ordres dels bombers en cas d’incendi. L’activitat es dedica durant l’any a tasques de prevenció, vigilància i millora de camins.(àudio)

Un dels membres de l’ADF, Mauri Ullate, expressava la seva satisfacció perquè s’havia assolit l’objectiu d’ampliar la xifra de voluntaris. Ullate, amb tot, reconeixia que fan falta més voluntaris si l’ADF vol realitzar la seva tasca. (àudio)

Les persones interessades en rebre més informació de l’ADF o inscriure’s com a voluntaris, poden adreçar-se a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

Es pot consultar el material exposat a la xerrada, amb els objectius de l’ADF, clicant aquí.

Escolta les entrevistes fetes als nous voluntaris i a Mauri Ullate, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions