Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ADF d’Olèrdola organitza aquest dissabte una xerrada per a difondre la seva activitat

El propòsit és el de captar voluntaris que vulguin conèixer el municipi i treballar pel medi ambient
Pere Solé, president de l'ADF d'Olèrdola
Pere Solé, president de l'ADF d'Olèrdola

divendres 25 octubre 2013

Amb el propòsit de donar a conèixer les tasques que realitza i el seu funcionament, aquest dissabte l’ADF d’Olèrdola organitza una xerrada al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, a les 11 del matí. El president de l’ADF, Pere Solé, indica que un dels objectius és el d’ampliar la xifra de voluntaris de l’entitat. L’activitat de l’ADF “Rossend Montané” d’Olèrdola pot interessar a persones amb inquietuds per conèixer el municipi i treballar per la preservació del medi ambient. A l’ADF se la vincula sovint en tasques d’extinció d’incendis, però la seva funció principal se centra en la prevenció, l’arranjament de camins i la vigilància.(àudio)

Per poder ser membre de l’ADF cal tenir més de 18 anys i passar una revisió mèdica. Després de la corresponent formació, es pot obtenir el carnet groc que permet intervenir en l’extinció d’un incendi, mentre que el carnet verd habilita al seu posseïdor a realitzar tasques d’arranjament i vigilància.(àudio)

Comptar amb més voluntaris faria que les tasques a l’ADF fossin més repartides, com els torns de vigilància el cap de setmana. Solé subratlla que l’ADF pot ser clau en una primera intervenció després de detectar-se una columna de fum, però l’extinció sempre la coordinen bombers professionals.(àudio)

La xerrada convocada aquest dissabte està pensada perquè els assistents puguin conèixer de forma àgil i visual el funcionament i tasques de l’ADF, així com resoldre qualsevol dubte que puguin plantejar.

Escolta l'entrevista a Pere Solé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions