Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ADF Rossend Montané d’Olèrdola aprofita la Trobada del municipi per difondre l’activitat que realitza

L’ADF fa una crida a extremar la precaució per evitar incendis

dimarts 06 juny 2023

L’ADF Rossend Montané ha estat ben visible en aquesta 41a edició de la Trobada d’Olèrdola. A més de realitzar les preceptives tasques de prevenció i de vigilància que desplega en una activitat al municipi que es realitza en un entorn natural, l’ADF aquest 2023 també ha aprofitat la festa del municipi per difondre l’activitat que realitza. Un dels membres de l’ADF, Albert Montané, explicava que l’entitat va mantenint “una certa renovació”  de components i gràcies a aquesta Trobada es podrien concretar ben aviat la incorporació de nous voluntaris.(àudio)

Amb la perspectiva que dona participar en cada Trobada, des de l’ADF s’ha valorat de manera positiva canvis introduïts com els nous horaris de la mostra de balls populars. També han pogut constatar que per la Trobada hi ha passat molta gent i hi ha hagut un gran ambient de festa i germanor.(àudio)

L’ADF adverteix de la situació d’alt perill d’incendis i fa una crida a la ciutadania per extremar les precaucions i avisar al 112 al mínim indici de foc.(àudio)

Les persones que vulguin contactar amb l'ADF ho poden fer a través del 621 25 15 95. A l'instagram ADF.128 , al tuiter @ADF128 o al correu electrònic adfolerdola@gmail.com

Escolta l’entrevista a Albert Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions