Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AE Moja confia que acabarà la temporada mantenint-se a 2a Catalana

L’entrenador, Luismi Dorado, indica que l’equip ha demostrat que pot competir i guanyar a qualsevol. El club es mostra satisfet per les millores aprovades al camp Els Pins

divendres 19 gener 2024

 

El pla de competició aprovat per la Federació Catalana de Futbol aquesta temporada per a la 2a Catalana és molt exigent i fixa que els cinc darrers classificats perden categoria. Quan estem a punt d’acabar la primera volta, l’AE Moja ocupa precisament la 14a posició, el lloc que marca l’inici de la zona de descens. Està empatat a punts amb el 13è classificat, el  Vista Alegre, i la desena posició només està a dos punts de distància. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola l’entrenador, Luismi Dorado, reconeixia que no era el lloc que s’esperava que ocupés l’equip a aquestes alçades de temporada i lamentava les darreres derrotes. Amb tot, es mostrava confiat en mantenir la categoria.

Un dels trets d’identitat del Moja ha estat la solidesa defensiva, que servia per equilibrar les carències ofensives de l’equip. En les dues darreres jornades, però, les coses han canviat. Han encaixat 8 gols en dos partits,  quan sumades les 13 jornades anteriors només havien rebut 12 gols. Luismi assenyala que és difícil poder puntuar si es segueixen encaixant tants gols.(àudio)

L’entrenador de l’AE Moja ha planificat la temporada confiat en arribar al tram decisiu del campionat en òptimes condicions. Luismi subratlla que s’ha vist un equip preparat que pot competir i guanyar a qualsevol. (àudio)

Preguntat per les millores aprovades per part del nou govern municipal d’Olèrdola al camp Els Pins, Luismi Dorado subratlla que la renovació de la gespa era una necessitat que s’hagués hagut d’aplicar fa dues temporades. L’entrenador del Moja ha fet notar que el mal estat del terreny de joc ha  provocat lesions a jugadors.(àudio)

Aquest diumenge al migdia el Moja es desplaça al camp del Marianao Poblet, 5è classificat

Escolta l’entrevista  Luismi Dorado, realitzada per Cana 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions