Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AE Moja disputarà el partit del seu 50è aniversari contra el Vilafranca i s’enfrontarà al Sarrià en la 33a Copa Olèrdola

Els dos partits es jugaran al camp Els Pins de Moja. El partit d’aniversari, divendres 11 de setembre a les 18:00h; mentre que la Copa s’ha programat dissabte 12 de setembre a les 17.00h

dimarts 08 setembre 2020

 

Doble cita esportiva aquest cap de setmana a Olèrdola. El camp municipal Els Pins de Moja serà l’escenari aquest divendres del partit de celebració del 50è aniversari de l’Agrupació Esportiva Moja i l’endemà dissabte, a partit únic, Moja i Sarrià es disputaran la 33a edició de la Copa Olèrdola de futbol.

 Partit d’aniversari

 L’Agrupació Esportiva Moja celebra aquest 2020 el 50è aniversari de la seva fundació. La pandèmia va provocar que alguns dels actes programats per commemorar l’efemèride s’ajornessin però no ha impedit que es mantinguessin activitats rellevants, com el partit que disputarà l’AE Moja contra el Vilafranca, de 3a Divisió. Serà aquest divendres, 11 de setembre, a les 18.00h.

 Copa Olèrdola

 Dissabte 12 de setembre, a les 17.00h, Moja i Sarrià es disputaran la 33a edició de la Copa Olèrdola de futbol. La competició és anual i l’organitzen de manera rotativa els clubs sèniors federats del municipi, amb el patrocini de l’Ajuntament d’Olèrdola.

L’AE Moja organitza l’edició d’aquest 2020 i ha optat per un format d’enfrontament únic, medint-se en aquesta ocasió al CP Sarrià, de 2a Catalana. L’equip barceloní compta amb un filial de 3a Catalana i 24 equips de futbol base. Va ser fundat el 1952 com a secció de futbol del Centre Parroquial de Sant Vicenç de Sarrià i ha estat històricament el segon equip de la vila de Sarrià de Barcelona, darrere l’Espanyol.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, subratlla que la Copa Olèrdola és un dels tornejos d’estiu més importants de la comarca, havent comptat en els darrers anys amb la participació d’equips com el Vilafranca, el Vilanova, la Joventut Ribetana i l’Atlètic Vilafranca.  Sadurní es mostrava satisfet de poder comptar enguany amb un club històric de Barcelona com és el Sarrià  i recordava que la Copa Olèrdola manté els seus “dos principis fundacionals: la promoció del municipi i el recolzament als equips amateurs sèniors d’Olèrdola, actualment el Moja i el Molanta”.

 Instal·lacions obertes al públic, amb distanciament social

Les instal·lacions del camp Els Pins de Moja estaran obertes al públic per poder seguir aquests dos partits. Caldrà que els assistents respectin les mesures de seguretat i sanitàries, deixant buits 2 seients de la grada entre cada espectador, tal i com ha indicat a l’Ajuntament la Generalitat.

A tres setmanes d’iniciar-se la lliga, els dos atractius partits programats aquest cap de setmana són una excel·lent oportunitat per comprovar el potencial de la plantilla que dirigeix Luri Sorroche en la temporada del retorn de l’AE Moja a 2a Catalana.

Document Actions