Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AE Moja espera que es reconegui el treball del 70% de la temporada i s’acabi confirmant el seu ascens a 2a Catalana

La Federació Catalana de Futbol dona per acabada la temporada en les competicions territorials i fins a finals de maig no preveu decidir sobre ascensos o descensos
El Moja jugava el darrer partit el passat 7 de març
El Moja jugava el darrer partit el passat 7 de març

divendres 24 abril 2020

Aquest dijous la Federació Catalana de Futbol ha donat per acabada la temporada en les competicions territorials. Ara obre un període de consultes no vinculant entre els clubs per a que donin la seva opinió sobre si cal validar el resultats de la competició ja disputada o anul·lar-la. La federació ha assenyalat que un cop recollides les opinions dels clubs, la Junta actuarà. Es preveu que la Federació  dictaminarà sobre si hi haurà  ascensos o descensos  a finals de maig  .

Coneguda la notícia, l’entrenadora de l’AE Moja, Luri Sorroche, comprenia la decisió de donar per acabada la temporada, ateses les circumstàncies, tot i mantenir fins aquest dijous l’esperança  de que la competició es pogués reprendre per acabar les 11 jornades que falten per concloure la lliga. El Moja és líder del seu grup de 3a Catalana i si s’hagués acabat la temporada completant totes les jornades ocupant aquesta posició, a més de proclamar-se campió, l’equip d’Olèrdola assoliria l’ascens directe a 2a Catalana.

Sorroche confia en què la federació prendrà la decisió correcte. L’entrenadora del Moja subratlla que l’ascens ara “ja no està a les nostres mans”, després d’haver fet fins ara la tasca que perseguien d’estar en la part més alta de la classificació. La preparadora de l’equip d’Olèrdola desitjaria “que es reconegués el treball del 70% de la temporada” i s’acabi confirmant l’ascens.(àudio)

Des del Moja es veu factible que en les properes dues o tres temporades hi hagi una reestructuració de les categories territorials en cas que es decidís confirmar els ascensos. (àudio)

No és el mateix afrontar la planificació de la propera temporada amb l’equip a 2a o a 3a Catalana. Sorroche reconeixia que aquesta incertesa provoca nerviosisme i pot condicionar la planificació.(àudio)

A l’espera de resoldre’s la incògnita sobre si hi haurà ascens de l’equip en l’any de celebració del seu 50è aniversari, el Moja continua treballant online amb sessions de 40 minuts per a mantenir el to físic.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions