Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AE Moja i la Joventut Ribetana es disputaran la 31a Copa Olèrdola

El partit es jugarà el diumenge 26 d’agost, a les 19:00h, al Camp Municipal Els Pins de Moja

divendres 17 agost 2018

El proper diumenge 26 d’agost, a les 7 de la tarda,  l’AE Moja i la Joventut Ribetana es disputaran a partit únic la 31a edició de la Copa Olèrdola de futbol. El partit es jugarà al Camp Municipal Els Pins de Moja i permetrà veure en acció a dos dels equips més potents de les comarques del Penedès i Garraf. La Joventut Ribetana jugarà aquest any a 2a Catalana i el Moja s’ha reforçat amb el propòsit de ser un dels equips capdavanters de 3a Catalana i poder així optar a l’ascens per a recuperar la categoria perduda fa dues temporades.CopaOlrdola2okb.JPG

El president de l’AE Moja, Manel Ortiz, manifestava que el club estava satisfet per poder organitzar una competició que és “referent al futbol de la comarca i també fora del Penedès” després de 30 edicions jugades. L’entitat buscava oferir un partit atractiu i consideren que l’enfrontament previst pel 26 d’agost “ és un dels millors que es poden veure ara al Penedès-Garraf”.(àudio)

El Moja ha planificat la seva pretemporada per arribar en plenitud de condicions a l’inici de la lliga. Per això les sessions setmanals d’entrenament es combinen amb partits els caps de setmana. El que es jugarà contra la Joventut Ribetana serà el darrer de pretemporada abans no comenci la lliga. Manel Ortiz no oculta que l’objectiu és l’ascencs per recuperar una categoria que ja van disputar durant 7 temporades. (àudio)

La Copa Olèrdola la patrocina l’Ajuntament i l’organitzen de manera rotativa cada any un dels equips sèniors federats del municipi. El regidor d’esports, Pere Sadurní, subratlla que el partit aquest any permetrà veure a dos equips que aposten per fer un molt bon futbol. Sadurní també posava l’accent que la Joventut Ribetana és un dels “millors equips de la Vegueria Penedès”.(àudio)

Des de la seva primera edició, la copa Olèrdola té el doble propòsit de promocionar el municipi i oferir suport econòmic als clubs d’Olèrdola.(àudio)

El vigent campió de la Copa Olèrdola és el FC Vilafranca, que en l’edició del 2017 es va imposar al CFP Sant Pere Molanta.

Escolta les entrevistes a Manel Ortiz i Pere Sadurní, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions