Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM consolida la seva posició com a referent de l’associacionisme fotogràfic a la comarca

Fan sortides periòdiques, formació i anualment organitzen una exposició amb fotografies dels socis
Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa, de l'AFM
Ignasi Blanca i Ignasi Pellisa, de l'AFM

dilluns 08 febrer 2016

Després de 5 anys de funcionament, l’Associació Fotogràfica de Moja ha esdevingut tot un referent en l’associacionisme fotogràfic de la comarca. La seixantena d’associacions que ara integren l’entitat tenen al seu abast la possibilitat de participar en sortides paròdiques, rebre formació o bé aportar fotografies en l’exposició anual que organitza l’AFM. Ignasi Pellisa,vicepresident de l’AFM, anunciava que estan reparant un nou curs amb el prestigiós fotògraf José Benito Ruiz. Benito Ruiz ja va estar a Moja per oferir un curs sobre composició i ara la voluntat  és que pugui compartir els seus coneixements d’un altre àmbit de la fotografia.(àudio)

El president de l’AFM, Ignasi Blanca, reconeixia que en l’organització de concursos no han tingut massa èxit quan ho han provat amb altres entitats del poble o amb l’Ajuntament. Sí que ho mantenen a nivell intern i canalitzen sovint la participació de socis en concursos. Un moment important per l’entitat és el d’organitzar l’exposició anual que comença a rodar per la Festa Major d’estiu de Moja.(àudio)

De mirades fotogràfiques n’hi ha tantes com fotògrafs. Per això l’Afm, diversifica les seves sortides pe atendre la varietat d’interessos estètics i sensibilitats que conviuen en l’entitat. Una de les sortides que van donar és joc va ser la visita que feien a Tàrrega a un museu de maquinària agrícola.(àudio)

Els socis de l´AFM intercanvien coneixements de forma presencial els divendres, de 8 a 10 de la nit, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Es pot contactar amb l’entitat a través del correu electrònic info@afm.cat o a través de la seva pàgina a facebook.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions