Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM organitza un curs de composició amb el prestigiós fotògraf José Benito Ruiz

El curs es farà aquest dissabte i diumenge i les places són limitades

dilluns 02 març 2015

L’Associació Fotogràfica de Moja (AFM) ha programat per aquest cap de setmana una activitat formativa de primer nivell. Organitza un curs de fotografia que comptarà amb el guiatge del fotògraf professional José Benito Ruiz. Les sessions del curs es faran dissabte i diumenge i permetran aprofundir en la composició en fotografia,tal i com destaca Ignasi Blanca, president de l’AFM.  (àudio)

José Benito Ruiz és un prestigiós fotògraf professional, autor de llibres de referència en aquest món. Poder comptar amb ell en aquest curs a Moja és “una oportunitat única”.(àudio)

Seguint el criteri d’oferir serveis avantatjosos als socis, el preu d’aquest curs és de 45 euros pels associats i de 80 pels no socis. Només amb aquest curs, ja surt a compte pagar la quota anual de 25 euros que comporta ser soci de l’AFM. (àudio)

Per informació i reserves es pot enviar un mail a l’adreça info@afm.cat. El curs tindrà una sessió teòrica el dissabte, en horari de 10 a dos quarts de dues; per seguir de dos quarts de quatre a dos quarts de 9. L’endemà diumenge es farà una sessió pràctica de composició entre les 7 i dos quarts de 10 del matí; per acabar amb una sessió de valoració dels treballs, entre les 10 i dos quarts de dues.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions