Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM organitza un nou curs d’iniciació a la fotografia

El curs es farà durant cinc dimarts, a partir del 5 de novembre, al Centre Cívic La Xarxa
L'AFM facilita formació incial als amants de la fotografia
L'AFM facilita formació incial als amants de la fotografia

dijous 31 octubre 2013

L’Associació Fotogràfica de Moja(AFM) organitza un nou curs d’iniciació a la fotografia, obert a tothom qui desitgi ampliar els seus coneixements en aquest àmbit, siguin o no socis de l’entitat. El curs es farà al Centre Cívic La Xarxa de Moja, durant cinc dimarts, a partir del 5 de novembre. L’horari serà de dos quarts de 8 del vespre a dos quarts de 10 i hi haurà una sessió pràctica el dissabte 30 de novembre, de 10 del matí a una del migdia. Ignasi Blanca, president de l’AFM, recordava que el curs el porten fent durant cada inici de curs des de que l’entitat va fundar-se.(àudio)

El preu del curs pels socis és de 30 euros i pels no socis de 45 euros. La xifra representa un increment lleuger respecte altres cursos, però se situa molt per sota del que serien els preus de matriculacions en acadèmies. En aquesta ocasió, l’import establert té el propòsit de poder pagar al fotògraf que impartirà les sessions, en Martín Gallego.(àudio)

Les places estan limitades a 20 persones i tot apunta que s’ompliran. A les poques hores de començar-se a difondre la informació del curs, ja s’havien cobert més de la meitat. Ignasi Blanca recordava que per inscriure’s, les persones interessades han d’enviar un mail amb les seves dades a l’adreça de correu electrònic info@afm.cat.(àudio)

L’AFM organitza cursos d’iniciació. Per ampliar coneixements, l’Associació organitza tallers i les seves sortides periòdiques. Per a més informació de les seves activitats, es pot consultar la web afm.cat

Document Actions