Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM tanca amb èxit el taller d’iniciació a la fotografia que ha realitzat durant dos mesos

El taller ha comptat amb 23 inscrits i es va cloure dissabte amb una sortida al pantà de Foix

dimarts 05 març 2013

Amb una sortida al pantà de Foix finalitzava aquest dissabte el taller d’iniciació a la fotografia que, en sessions setmanals, s’ha realitzat aquests dos darrers mesos al Centre Cívic La Xarxa de Moja. El taller l’organitzava l’Associació Fotogràfica de Moja(l’AFM) i ha comptat amb la participació de fins a 23 inscrits, una xifra molt elevada si es té en compte altres referències de sessions de formació en fotografia. El dinamitzador del taller, Lluís Montané, oferia una valoració molt satisfactòria del taller, sobretot perquè s’havia aconseguit “despertar inquietuds” entre els participants. Això sí, reconeixia que la xifra d’inscrits ha condicionat la dinàmica de les sessions.(àudio)

Un aspecte molt gratificant va ser comprovar com els alumnes, en fer una fotografia sense el mode automàtic, expressaven la seva satisfacció i l’orgull d’haver pogut captar una imatge així.(àudio)

Per Lluís Montané, l’AFM té una clara vocació de ser espai de trobada d’aficionats a la fotografia que busquen compartir els seus coneixements. Aquesta voluntat Lluís Montané valora que en molts casos no ha existit en el món de les entitats fotogràfiques. (àudio)

L’activitat de l’Associació Fotogràfica de Moja es pot seguir a través de la web www.afm.cat

Escolta l'entrevista a Lluís Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions