Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova cedir en concessió la gestió de la piscina, el bar i les pistes de Daltmar

Es busca la continuïtat del servei, però l’oposició creu que els requisits econòmics aprovats ho fa inviable

dimarts 16 abril 2013

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola celebrat aquest dilluns al vespre, amb els vots a favor d’ApO-PM i els vots en contra de CiU, ha acordat cedir en concessió l’explotació de la piscina, el bar i les pistes de Daltmar. Aquests espais de titularitat municipal ara podran ser gestionats de forma privada, seguint els criteris de la convocatòria pública aprovada en el ple d’aquest mateix dilluns. Des del govern municipal s’ha exposat que la mesura suposa anticipar-se al criteri del govern de l’estat, segons el qual els serveis no obligatoris prestats per un ajuntament, si són deficitaris, podrien veure’s tancats. Per procurar la continuïtat d’aquests serveis pel municipi i Daltmar, s’ha optat per aquesta fórmula de la concessió, segons ha indicat l’alcalde, Josep Tort. (àudio)

El portaveu de CiU, Josep Maria Sánchez, ha qualificat com a “nefasta” la gestió de l’Ajuntament perquè fa un any va iniciar la posada en marxa del servei de piscina sense un pla de viabilitat. També valora que serà difícil que algú pugui assumir les despeses de manteniment de la piscina, que s’han xifrat en 18.700 euros anuals. Quantitat a la que cal afegir els 12.000 euros que cal dipositar de garantia i un mínim de 300 euros de cànon mensual.(àudio)

Josep Maria Sánchez vaticina que la piscina de Daltmar és molt probable que acabi tancant perquè les condicions econòmiques del concurs farien inviable que algú vulgui optar a la gestió. (àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, no negava les dificultats però assenyalava que hi havia hagut persones que s’havien interessat per les condicions del concurs. (àudio)

Des de CiU es considera que no s’han seguit criteris d’eficiència ni racionalitat. El govern va acceptar que , quan es va començar a posar en marxa l’equipament, no es pensava que hi hauria els condicionants que ara provoca una nova normativa.

Recordem que la nova piscina municipal de Daltmar, en el seu primer estiu de funcionament, va tenir l’any passat un nivell molt baix d’usuaris. D’altra banda, després que es procedís a la seva remodelació, el servei de bar ara està tancat perquè l’adjudicatari va decidir renunciar-hi per falta de rendiment econòmic.

Document Actions