Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova inicialment que l’edifici El Pàmpol de Sant Pere Molanta, ara en desús, passi a acollir un Centre de Dia

L’alcalde anunciava que es preveu la convocatòria d’un concurs públic per a cedir la gestió de l’equipament

dimarts 07 setembre 2021

L’Ajuntament d’Olèrdola, en sessió de Junta de Govern celebrada el 26 de juliol, ha donat llum verda a l’aprovació inicial d’un Pla Especial Urbanístic que comporta modificar l’ús d’un equipament municipal. Es tracta de canviar els usos docents que ha tingut des de la seva creació  l’edifici El Pàmpol, de Sant Pere Molanta, per passar a assignar-li un ús sanitari-assistencial. El propòsit, tal i com ha confirmat l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, és que l’edifici passi a acollir un Centre de Dia per a la gent gran. L’alcalde recordava que actualment l’edifici El Pàmpol no s’està utilitzant i existeix una creixent demanda d’equipaments assistencials per a la gent gran al nostre territori, tal i com ha confirmat la Generalitat al mateix Ajuntament.(àudio)

L’edificació es va deixar d’utilitzar com a llar d’infants quan aquest servei  es va traslladar a l’escola Rossend Montané, el curs 2018-19, a causa de la  poca demanda i amb l’ànim de reduir despeses de gestió i optimitzar els espais de l’escola. Durant aproximadament un any, en l’edifici  s’hi va ubicar una escola d’idiomes i actualment l’edificació està en desús.

Un cop s’aprovi de manera definitiva el canvi d’usos, l’Ajuntament iniciarà el procediment per a convocar un concurs públic per a cedir la gestió de l’equipament, tal i com s’ha procedit a fer en altres equipaments públics d’Olèrdola com la zona esportiva de Daltmar o l’explotació del bar del Local Nou de Moja.(àudio)

Destinar l’edifici a Centre de Dia era una de les actuacions proposades pel Pla Director d’Equipaments d’Olèrdola que va elaborar l’any passat la Diputació de Barcelona. Les necessàries adaptacions de l’edifici per poder acollir els serveis del Centre de Dia hauran de ser assumides per l’empresa adjudicatària.(àudio)

L’alcalde ha assenyalat que no es poden precisar terminis, però que és voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola que el Centre de Dia pugui estar en funcionament el més aviat possible

Document Actions