Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova subvencions extraordinàries a les escoles per aprendre llengües estrangeres

L’ajut inclou aportar el 50% de l’import de contractació d’un auxiliar de conversa en anglès

dimecres 10 octubre 2018

En sessió celebrada aquest dilluns, la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola ha acordat concedir subvencions extraordinàries atorgades a les dues escoles del municipi per un valor total de prop de 4.700 €. Entre els conceptes subvencionats, s’inclou  el 50% de l’import de contractació d’un auxiliar de conversa en anglès.

Des de l’Ajuntament es reconeix així aquesta aposta per l’aprenentatge d’idiomes, fent notar que a l’escola Rossend Montané ja és el tercer curs consecutiu que s’aplica un projecte per  a convertir l´anglès en tercera llengua vehicular a l'escola. En aquests tres cursos., el centre ha comptat amb el suport de l'Ajuntament  per a fer possible el projecte.

En la mateixa sessió de dilluns de la Junta de Govern Local també s’aprovaven subvencions per a la contractació d’un monitor al menjador de l’escola de Sant Pere, així com el pagament del projecte educatiu “L’aventura de la Vida”, activitats de teatre en anglès i programa “Viu el Parc” a l’escola Circell.

Aquestes subvencions s’afegeixen als 200.000 € anuals que assumeix l’Ajuntament  pels manteniments de les escoles en el pagament de serveis bàsics com aigua, llum, calefacció o neteja.

Document Actions