Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest juliol l’Ajuntament cedirà els terrenys perquè la Generalitat faci el nou consultori de Moja

Lucas Ramírez creu que “és trist” que Fina Mascaró(ERC) “no conegui els límits i competències dels ajuntaments”
La rehabilitació del consultori actual ha començat
La rehabilitació del consultori actual ha començat

dijous 25 maig 2017

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola no defalleix en el seu propòsit d’aconseguir la construcció del nou consultori mèdic de Moja. Així ho ha destacat el mateix alcalde, Lucas Ramírez, que ha anunciat que en el ple municipal del proper mes de juliol es preveu aprovar la cessió de terrenys al Departament de Salut perquè construeixi l’equipament. Ramírez també ha volgut aclarir que considera “trist” que la portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament dOlèrdola, Fina Mascaró, “no conegui les competències i límits de l’ajuntament”.(àudio)

Les declaracions de l’alcalde repliquen les interpretacions d’ERC, segons les quals Ramírez hauria qualificat de trist la participació ciutadana que ERC proposava per a decidir si el consultori s’havia de fer amb diners propis de l’Ajuntament. Ramírez ha volgut subratllar que en el ple del passat mes de març va voler destacar que “era trist” que Fina Mascaró no conegués que la competència de fer el consultori era del departament de Salut, no pas de l’Ajuntament. (àudio)

Lucas Ramírez ha fet notar que “si la competència fos nostra es faria el nou consultori”. Amb tot, ha recordat que la Generalitat ja deu 500.000 euros a l’Ajuntament d’Olèrdola i que els ciutadans ja paguen a la Generalitat impostos perquè compleixi amb els serveis que té al seu càrrec.(àudio)

Recordem que el departament de Salut va rebutjar l’oferiment de l’Ajuntament de signar un conveni de col·laboració, segons el qual l’Ajuntament avançaria els diners de la construcció amb el compromís que la Generalitat els aniria pagant a terminis. El Departament va adduir que la normativa estatal impedia aquest tipus d’acord.

Mentre no es fa el nou consultori, l’Ajuntament procedeix a rehabilitar l’actual. Durant aquesta setmana s’ha pintat l’exterior i durant la primera quinzena de juny es preveuen arranjar les intal.lacions interiors del consultori.

Document Actions