Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament arranja voreres i reordena la placeta del carrer Sindicat, davant del consultori

Els treballs en aquest espai de Moja els realitza la brigada de l’Ajuntament i finalitzaran durant el mes de maig

dijous 25 abril 2013

Des de fa dues setmanes, la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola està realitzant treballs d’arranjament de voreres i de reordenació de la placeta del carrer Sindicat, davant del consultori mèdic i del Centre Cívic La Xarxa de Moja. El regidor responsable de la brigada, Joan Forns, indicava que la intervenció inclou normalitzar les pendents d’accés al consultori, sanejar el sòl després d’haver-se talat els tres oms que hi havia en aquest espai, així com reordenar les connexions de serveis que hi ha sota la vorera.(àudio)

Els treballs es realitzen en dues fases. En una primera es reordena l’espai de davant de l’ambulatori i en un segon moment es procedirà a l’ampliació de voreres en el lateral del centre mèdic. També es preveu la plantació de dos arbres.(àudio)

Joan Forns confirmava que, en funció de la resta de treballs que ha d’atendre al municipi la brigada, la previsió és la de poder acabar aquestes obres dins del mes de maig, en dues o tres setmanes. Forns recordava que disposar d’una brigada permet a l’Ajuntament estalviar molts costos de contractació de treballs a la via pública.(àudio)

Aquestes obres d’ampliació de voreres i d’ordenació de la placeta al carrer Sindicat s’inscriuen en els treballs de millora i manteniment de l’espai púbic que realitza en els nuclis del municipi l’Ajuntament d’Olèrdola de forma quotidiana.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions