Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subvenció extraordinària per al foment de l’aprenentatge d’anglès a l’escola Rossend Montané

La subvenció atorgada per l'Ajuntament d'Olèrdola permetrà mantenir el projecte “conversa en anglès”

dilluns 27 novembre 2017

En sessió celebrada dilluns 20 de novembre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha acordat atorgar a l’AMPA de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta una subvenció extraordinària de 2.000€ per a fomentar l’aprenentatge d’idiomes. Aquesta col·laboració extraordinària té el propòsit de dur a terme per aquest curs 2017-18 l’activitat de “conversa en anglès” per tal de transformar l’anglès en la tercera llengua vehicular del centre, mitjançant la contractació d’un auxiliar de conversa en anglès.

La regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola recorda que aquest projecte de “conversa en anglès” ja es va dur a terme el curs passat amb gran acceptació dels alumnes. En comportar una despesa que no poden assumir ni l’AMPA ni l’escola, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha considerat oportú  aportar aquesta col·laboració

Aquest projecte és una de les grans apostes del centre. Parteix de constatar que les necessitats del món actual obliguen a què l’alumnat sigui capaç de fer servir la llengua anglesa en situacions comunicatives orals. La utilització de l’anglès en quantes més variades situacions es considera imprescindible per aconseguir l’assoliment. A tal efecte, també s’utilitzen les noves tecnologies i realitzen sortides per veure obres de teatre en llengua anglesa, ampliant així les situacions comunicatives. Aquest projecte pretén fer de l’anglès una llengua d’ús habitual a l’escola , entre els alumnes, i que sigui present en les diferents activitats i àrees del currículum escolar, donant-li un ús funcional, útil i significatiu per ser instrument de comunicació i coneixement.

Document Actions