Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que el consultori de Sant Miquel reobrirà el març amb més hores de metge

L’alcalde trasllada al departament la necessitat d’augmentar l’ús del consultori, el més nou dels 3 que té el municipi
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dijous 08 febrer 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola confia que el consultori mèdic de Sant Miquel podrà reobrir el mes de març. Així ho apuntava l’alcalde, Lucas Ramírez, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Ramírez assenyalava que el consultori reobriria “en breu” i que abans d’acabar el mes esperaven poder donar bones notícies. Per a procedir a la reobertura de l’equipament calia formalitzar un canvi d’adreça, que ja s’ha fet efectiu. Ara  restaria completar las instal·lació d’equips informàtics adaptats a les exigències de la línea de fibra que requereix el departament.(àudio)

En una reunió mantinguda amb la direcció territorial de l’ICS, l’alcalde va traslladar la necessitat de “donar més vida” al consultori i augmentar-ne el seu ús. En aquesta mateixa línea, Ramírez espera que el consultori es reobri comptant de nou amb un dia a  la setmana de visita mèdica.(àudio)

El consultori de Sant Miquel està tancat des del mes de maig i les visites mèdiques fixades eren cada quinze dies. Ara el propòsit és que la reobertura coincideixi amb aquesta ampliació de servei, de manera que un dia a la setmana coincideixin metge i infermera. Ramírez explicava que “es fa difícil d’explicar” que el consultori hagi estat tancat durant tant de temps.(àudio)

Ajuntament i Departament han coincidit en la necessitat de millorar la comunicació per així fer que la ciutadania pugui estar millor informada de les campanyes i serveis que Sanitat facilita a Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions