Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que el nou sistema de recollida de residus rebrà la complicitat de la ciutadania

Mireia Mancera , regidora de medi natural, creu que el canvi és “molt esperat” entre la població. Dissabte a Can Trabal es fa la primera de les 6 xerrades informatives

dijous 25 novembre 2021

Començar a difondre l’important canvi que hi haurà en la recollida de residus al municipi i facilitar el màxim d’informació a la ciutadania . Aquest és el propòsit que persegueix el cicle de xerrades informatives que convoca l’Ajuntament d’Olèrdola per a difondre entre la població el nou sistema de recollida de residus. La primera de les sis xerrades s’ha convocat aquest dissabte, a dos quarts de 12 del migdia, al local social de Can Trabal. La regidora de medi natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Mancera, resumia que amb les xerrades volen ja començar a introduir la informació d’un canvi que entén és “molt esperat” entre la població.(àudio)

Les xerrades informatives permetran exposar arreu del municipi el nou sistema de recollida de residus. El sistema “porta a porta” de quatre fraccions (orgànica, rebuig, envasos i paper i cartró) s’implantarà als habitatges dels tres nuclis urbans i urbanitzacions. Mentre que en disseminats i barriades hi haurà la recollida en àrees tancades. La fracció vidre continuarà recollint-se amb contenidor al carrer.

Mireia Mancera explicava que l’adjudicació del servei es preveu fer durant el primer trimestres de 2022 i el nou sistema de recollida ja es podrà posar en marxa durant el segon trimestre.(àudio)

Les xerrades seran impartides pel Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Ajuntament d’Olèrdola. Paral·lelament a les reunions veïnals, un informador ambiental realitzarà visites porta a porta durant el mes de desembre per tot el municipi explicant el nou sistema i resolent aquells dubtes o aclariments per tal de garantir que la informació arribi a tothom. Per Mireia Mancera, és del tot necessari fer molt bona difusió.(àudio)

Després de la xerrada d’aquest dissabte a Can Trabal, les 5 xerrades programades que es convoquen a continuació són les següents:

 

1 de desembre: SANT MIQUEL D’OLÈRDOLA a les 19,15 hores al Local Rossend Montané

2 de desembre: MOJA a les 19,15 hores al Local Nou

11 de desembre: DALTMAR a les 11,30 hores a la Zona Esportiva

14 de desembre: SANT PERE MOLANTA a les 19,15 hores al local Molantenc 

15 de desembre: DISSEMINATS a les 19,15 hores al Local Rossend Montané

 

Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions