Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que es podrà garantir aquest estiu el funcionament de la piscina municipal

Per l’equip de govern, són “viables” les condicions fixades per a cedir l’explotació de les instal·lacions de Daltmar
Eva Ruiz, regidora d'urbanitzacions de l'Ajuntament d'Olèrdola
Eva Ruiz, regidora d'urbanitzacions de l'Ajuntament d'Olèrdola

dijous 02 maig 2013

La regidora d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, s’ha mostrat confiada en què es podrà garantir per aquest estiu el funcionament de les instal·lacions municipals a Daltmar, especialment la piscina. Recordem que en el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola del passat 15 d’abril es va acordar, amb el vot a favor d’ApO-PM i el vot en contra de CiU, cedir en concessió l’explotació de la piscina, el bar i les pistes de Daltmar. Aquests espais, d’acord amb el concurs públic convocat a partir del ple, podran ser gestionats de forma privada.

Eva Ruiz indicava que aquest acord permetria que l’empresa o el particular adjudicatari fixés els preus de l’entrada a la piscina, amb la possibilitat que fossin més reduïts que els establerts l’estiu de l’any passat. (àudio)

Des de CiU es considera que les condicions econòmiques exigides als adjudicataris fan inviable que algú vulgui optar a gestionar aquesta zona municipal. Eva Ruiz defensa, però, que sí que és viable i anuncia que alguna empresa ja ha mostrat interès. De fet, el cànon mensual per a tota la zona és inferior al que fins ara s’havia de pagar només pel bar. També exposava que és lògic que la fiança sigui de 12.000 euros si tenim en compte que l’espai inclou una piscina nova. Pel que fa a les despeses de manteniment, que hauran de ser assumides per l’adjudicatari, Ruiz veu molt factible que siguin força inferiors a les que ha pagat l’Ajuntament directament en aquest darrer any. (àudio)

Eva Ruiz recordava que, històricament, l’accés a la piscina resultava avantatjós a Daltmar pels membres de l’associació de propietaris. Un acord d’aquest tipus podria reeditar-se, per així incentivar l’ús i captar a la piscina més usuaris dels que es van rebre l’any passat. (àudio)

Des de l’Ajuntament s’espera que el concurs no quedi desert i que la nova concessió ja es posi en marxa durant el mes de juny, amb el bar i la piscina en funcionament per Sant Joan. Amb tot, si quedés deserta la convocatòria, l’Ajuntament estudiarà les millors opcions per a equilibrar la voluntat d’obrir la piscina amb la necessitat de garantir el manteniment de la instal·lació.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions