Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que es tancarà amb èxit la nova convocatòria per a cedir compostadors domèstics

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre
Xavier Serramià, regidor de Medi Natural
Xavier Serramià, regidor de Medi Natural

dimecres 18 desembre 2013

La positiva experiència de l’anterior campanya i el boca-orella fan preveure que la nova convocatòria de l’Ajuntament per a cedir compostadors domèstics acabarà sent un èxit. Així ho creu el regidor de Medi Natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, que recordava que per a optar a la cessió dels compostadors cal estar empadronat a Olèrdola i viure en una masia o nucli on ara no es faci el sistema de recollida selectiva “porta a porta”. Serramià recordava que, a causa dels costos, no es pot portar a nuclis com les urbanitzacions el sistema de recollida selectiva implantat a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta. Per això l’Ajuntament ofereix mitjans com aquests compostadors domèstics, que fan possible que els veïns de masies i d’urbanitzacions reciclin al seu jardí la fracció orgànica, obtenint un adob de qualitat.(àudio)

El període de sol·licituds resta obert fins el 31 de desembre. El propòsit és el de distribuir fins a 18 compostadors, que s’afegiran als 12 ja lliurats durant la convocatòria anterior .(àudio)

Per poder optar a un compostador caldrà fer un pagament únic de 20 euros i es gaudirà d’una subvenció del 15% de la quota establerta en la taxa d’escombreries. (àudio)

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web municipal olerdola.cat

Document Actions