Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que la gestió directa dels serveis socials suposarà una millora en el servei

La regidora Anna Boada recorda que es passarà a disposar de la dedicació en exclusiva d’un treballador/a social

dimecres 31 octubre 2018

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, creu que la gestió directa per part del municipi dels serveis socials revertirà en un millor servei. Fins ara la gestió la  realitza el Consell Comarcal de l’Alt Penedès,  però en el  ple ordinari de 31 de juliol l’Ajuntament va decidir exercir la gestió a partir de 2019 confiant que així es podria adaptar millor a les necessitats del municipi.

Boada considera que la dedicació en exclusiva a Olèrdola d’una treballadora social s’acabarà notant en positiu.(àudio)

L’Ajuntament espera poder tenir-ho tot a punt per a exercir aquest servei de manera efectiva a partir de gener. Ana Boada també entén que el canvi de gestió no ha d’impedir que el municipi segueixi signant els convenis de col·laboració  i rebent els recursos que li pertoquin provinents de la Diputació o del mateix Consell Comarcal.(àudio)

Boda destaca que l’Ajuntament fa una “aposta perquè es noti” aquesta millora i recorda que una treballadora o treballador social farà tota la seva jornada a Olèrdola. (àudio)

Aquesta mateixa setmana ja s’ha obert el termini per a presentar-se a cobrir la plaça de treballador/a social. A Olèrdola també es preveu comptar amb les tasques de l’educadora social que està al càrrec de l’Espai Socioeducatiu.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada pel programa "Olèrdola Actualitat" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions