Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament confia que la participació augmentarà en les votacions pel nom de la nova plaça

Aquest dimarts es pot rebre suport sobre com votar en horari de 17 a 20:00h, al Centre Cívic Gatzara

dimarts 29 novembre 2016

Fins les 10 del matí del proper dilluns 5 de desembre, resta obert el termini per a votar en el procés de participació convocat per l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir el nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta. Després d’una primera fase de presentació de propostes, tancada amb una participació molt discreta, els primers dies de funcionament de la fase de votacions fan preveure que la participació augmentarà. Un dels indicadors que així ho anticiparia és que en les primeres hores d’inici de les votacions havien votat persones que no havien participat en la fase de propostes. Salvi Vendrell, treballador de l’Ajuntament que coordina el procés de participació, també explicava divendres que en la primera de les sessions presencials d’assessorament per a votar havien atès alguns veïns.(àudio)

Abans de la fase de votacions, es  reunia la comissió de seguiment del procés que integren els tres grups municipals. Tenint en compte que es tracta d’una prova pilot de participació canalitzada a través d’internet, un dels objectius que s’ha fixat l’Ajuntament és el de mirar de superar la participació registrada en la primera fase. Llavors no es va arribar al 3% dels veïns majors de 18 anys de Sant Pere Molanta, però ara es confia en incrementar el percentatge.(àudio)

Recordem que es pot triar entre 8 propostes de noms: els de Palau Moranta, Anna Gallego, de la Vinya, Pàmpol, Plana Rodona, Jordi Petit, Muriel Casals i plaça de la Llar d’Infants. Salvi Vendrell recordava que el procediment per a votar és molt senzill. Només cal accedir a un formulari habilitat a la pàgina web de l’Ajuntament i posar nom i dni.(àudio)

Per facilitar al màxim la participació, s’han habilitat jornades d’assessorament presencial per a ajudar a qui necessiti suport per a poder fer la votació. La segona i darrera de les jornades presencials de suport convocades en aquesta fase de votacions  s’ha fixat èr aquest mateix dimarts 29, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, en horari de 5 a 8 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions