Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament continua pressionant per recuperar l’anterior oferta de bus de Moja a Vilafranca

Després de reunir-se amb el director territorial de Transports, l’alcalde confia que aviat hi hauran “bones notícies”

dimecres 14 setembre 2016

A instàncies de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Servei Territorial de Transports de la Generalitat defensarà davant de l’empresa concessionària l’ampliació d’ horaris en el servei de bus que uneix Moja amb Vilafranca, amb el propòsit de tornar als horaris anteriors. Aquesta era la positiva conclusió que  l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, extreia de la reunió que aquest dimecres al matí ha mantingut a Barcelona amb Jordi Follia, Cap del Servei Territorial de Transports de la Generalitat. Ramírez confia que en pocs dies es tinguin “bones notícies” i assenyalava que Follia li havia fet entendre que defensarà davant de l’empesa el plantejament de l’Ajuntament.(àudio)

Recordem que l’Ajuntament, recollint una petició ciutadana, ha defensat que l’empresa torni als horaris anteriors. Per a fer-ho, l’alcalde ja va mantenir contactes el passat mes d’abril amb el mateix director territorial del Servei de Transports. La companyia va introduir el mes de juny alguna variació, però sense procedir a tornar als horaris de 2015. L’alcalde assenyalava que ara serà la Generalitat qui es reuneixi amb l’empresa concessionària per mirar de resoldre la situació , després que l’ajuntament presentés  al·legacions als horaris proposats per la companyia.(àudio)

La principal reclamació se centra en els horaris de dilluns a divendres. La companyia ha rectificat el servei inicial que aplicava des d’inicis d’aquest any i passa a oferir tres trajectes aquests dies laborables. A les 9:00, a les 11:15 i a les 18:00. Des de l’Ajuntament es defensa que es torni a l’horari anterior,amb quatre trajectes d’anada i tornada: a les 9:45 , a les 13:00, a les 15:00 i a les 18:30. Ramírez considera que aquesta opció, recolzada pels usuaris, és la més racional per atendre les necessitats de transport dels veïns a l’hora de comprar, fer gestions a Vilafranca o ve per desplaçaments d’estudiants.(àudio)

L’alcalde espera que la Generalitat faci arribar bones notícies en relació a aquet servei de transport abans de que finalitzi el mes d’octubre.

El servei de "Ràdio a la carta" temporalment no pot ser actualitzat.

Document Actions