Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convida als joves del municipi a pintar un “Ecomural” al Centre Cívic La Xarxa

L'activitat es farà el 23 i 28 de novembre, és totalment gratuïta i caldrà inscriure’s fins el dia 19

dilluns 09 novembre 2015

Les regidories de Joventut i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola han elaborat una iniciativa comuna consistent en oferir una proposta atractiva pels joves del municipi que al mateix temps també promou la consciència mediambiental. Es tracta de l’elaboració d’un "Ecomural, un mural per decorar amb motius ecològics les parets interiors del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

El mural es pot fer gràcies al suport de la Diputació de Barcelona. Miriam Mulinari, tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que l’activitat té l’objectiu de treballar entre els joves valors mediambientals.(àudio)

Es convida a participar d’aquesta experiència als joves d'entre 15 i 35 anys, però l’activitat és oberta a tothom.(àudio)

La feina de pintar el mural s’ha previst fer durant el matí de dissabte 28 de novembre, a partir de les 10 del matí. El dilluns 23, a les 7 de la tarda, s’organitzarà la feina i es decidirà el contingut del mural.(àudio)

L'activitat és totalment gratuïta. Només cal apuntar-s'hi, abans del 19 de novembre,  a través del correu electrònic : mulinaripm@gmail.com o a través del telèfon de l'ajuntament 938903502.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions