Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca a les entitats del municipi a una reunió telemàtica, el proper dimarts 19 de maig a les 17.00h

El propòsit és intercanviar opinions, tractar dubtes i fer des de l’Ajuntament un acompanyament a les entitats
Dijous a la tarda l'Ajuntament mantenia una reunió telemàtica amb entitats que organitzen les festes majors
Dijous a la tarda l'Ajuntament mantenia una reunió telemàtica amb entitats que organitzen les festes majors

divendres 15 maig 2020

 

L’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat pel proper dimarts 19 de maig, a les 17.00h, una reunió telemàtica per a trobar-se amb les entitats del municipi. La tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, resumia que la reunió té el propòsit d’intercanviar opinions, tractar dubtes i fer des de l’Ajuntament un acompanyament a les entitats.(àudio)

Tenint en compte que la convocatòria s’adreça a totes les entitats del municipi, des de l’Ajuntament es demana que només hi participi una persona per entitat. A les 5 de la tarda la convocatòria va dirigida a les entitats dels àmbits de cultura i joventut , gent gran i AMPAs. I en acabar, s’estima que cap a les 6, es mantindrà la reunió amb les entitats esportives.(àudio)

Aquesta reunió dona continuïtat al treball sostingut de relació amb les entitats que ha mantingut l’Ajuntament durant l’estat d’alarma. (àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es facilitarà a cada entitat, el mateix dimarts, un enllaç per a poder-se afegir a la reunió telemàtica.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions