Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca una enquesta d’opinió per decidir la remodelació de la rambla Pau Casals de Moja

Reunió informativa presencial dimecres 23 de setembre per exposar les dues propostes. Del 24 de setembre a l’1d’octubre es podrà respondre l’enquesta

dimecres 16 setembre 2020

Després de recollir en una reunió criteris d’intervenció que proposaven els veïns, un equip d’arquitectes elaborava dues propostes de remodelació de la rambla Pau Casals de Moja. Els veïns d’Olèrdola ara estan cridats a triar entre aquests  dos projectes de millora urbana d’un dels espais públics més emblemàtics del casc antic del poble de Moja. Els dos projectes comparteixen el propòsit de buscar una solució que  relacioni millor l’entrada al Local Nou amb la rambla de Pau Casals, així com reduir la sensació de barrera que hi ha ara entre la rambla i el carrer Ferran. Amb el resultat de la intervenció, es vol aconseguir que la rambla es converteixi “en un espai dinàmic, polivalent”, que sigui utilitzat  pels veïns tant per descansar una estona amb tranquil·litat, fer xerrades amb amics i poder fer diverses activitats.

L’Ajuntament d’Olèrdola vol escollir el projecte de reforma que s’executarà en sintonia amb el que hagi manifestat la majoria dels veïns que participin en l’enquesta d’opinió.

Respostes online a olerdola.cat  o presencials a l’OAC

Per exposar presencialment les dues propostes, s’ha convocat una reunió informativa el proper dimecres 23 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre, al Local Nou de Moja. A partir de l’endemà dijous 24 de setembre i fins l’1 d’octubre es podrà respondre a l’enquesta a través de la web municipal, olerdola.cat , on també es podrà consultar el detall de les característiques dels dos projectes. L’enquesta també es podrà respondre presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a la seu de l’Ajuntament, durant les mateixes dates, en horari de 10 del matí a la una del migdia. Els veïns que s’adrecin a la seu de l’Ajuntament podran omplir l’enquesta en format paper i lliurar-la físicament en una bústia.

 

Document Actions