Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada informativa per explicar a les entitats com justificar les subvencions

La convocatòria s’ha fixat pel proper dissabte 12 de desembre, a les 11 del matí, al Local Nou de Moja
El mes de febrer l'Ajuntament convocava una altra sessió informativa per a entitats
El mes de febrer l'Ajuntament convocava una altra sessió informativa per a entitats

divendres 04 desembre 2015

Amb la voluntat d’ajudar a les entitats i facilitar-lis  la màxima informació sobre la legislació que afecta a la seva activitat, l’Ajuntament d’Olèrdola convoca una xerrada informativa dedicada a com justificar les subvencions que es reben. La xerrada s’ha convocat el proper dissabte 12 de desembre, a les 11 del matí, al Local Sant Jaume de Moja.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que la voluntat de l’Ajunatment és que les entitats coneguin els procediments que regulen la tramitació i justificació de subvencions.(àudio)

La xerrada arriba just després que el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovés un pla estratègic de subvencions municipals pel proper trienni. Miriam Mulinari explicava que es tracta d’unes noves bases que inclouen fixar línies estratègiques i decidir què es prioritza. El canvi busca adequar-se a la llei i es farà a Olèrdola de forma gradual, mantenint el 2016 el mateix sistema de justificació que el vigent fins aquest 2015. (àudio)

Mulinari posa l’accent en què el canvi no suposa qüestionar la pràctica de les entitats, perquè com a norma general totes justifiquen correctament la seva subvenció.(àudio)

Amb xerrades com aquesta, des de l’Ajuntament es vol oferir tota la informació, per tal que en la propera justificació, les entitats tinguin  tota la informació necessària i puguin plantejar els dubtes que considerin adients.

La sessió serà conduïda per experts assessors jurídics i fiscals de l’àmbit de les entitats sense ànim de lucre.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions