Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola accepta 228 sol·licituds de bonificació de la taxa d’escombraries per ús continuat de les deixalleries

L’Ajuntament també ha estimat 54 sol·licituds de bonificació per haver fet compostatge casolà

divendres 01 març 2024

L’Ajuntament d’Olèrdola ha acceptat fins a 228 sol·licituds de bonificació presentades per haver fet un ús continuat de les deixalleries. Des de la regidoria de medi ambient s’ha destacat que d’aquestes sol·licituds acceptades fins a 31 era la primera vegada que es presentaven a la convocatòria . Han estat desestimades un total de 10 sol·licituds, algunes per no arribar al número de viatges , altres  perquè estaven repetides o bé perquè eren d’empreses que  no se'ls hi presta el servei. El total de l' import bonificat ascendeix a 5.042,07 euros.

Per nuclis, a Moja s’han acceptat fins a 113 sol·licituds, 33 a Daltmar, 30 a Sant Miquel d'Olèrdola, 27 de Sant Pere Molanta , 12 de Can Trabal,11 de disseminats, i 2 del polígon.

Per haver fet compostatge casolà s’han estimat 54 de les 56 sol·licituds presentades. La bonificació per part de l'Ajuntament d'Olèrdola per aquest concepte comporta 1.138,88 euros.

Recordem que en el cas d’ús regular de la deixalleria, per a poder ser sol·licitant d'aquesta bonificació del 15% de la quota de la taxa d’escombraries s’ha d'haver recollit prèviament a l’Ajuntament una targeta acreditativa en la que el personal del servei anota i segella cada ús que es faci de les deixalleries durant el període d'un any natural, amb un nombre mínim de 18 usos per a poder optar a la bonificació. La bonificació la poden obtenir veïns i establiments, amb un màxim de 300 € de reducció.

Per realitzar autocompostatge casolà també es pot assolir un 15% afegit  de retorn de la quota de la taxa d’escombraries.

Document Actions