Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola acompanya a les Comissions de Festes en els preparatius de les Festes Majors del municipi

Anna Boada, regidora de cultura, recorda que les entitats compten amb el suport econòmic, logístic i de personal de l’Ajuntament d’Olèrdola
Anna Boada, regidora de cultura
Anna Boada, regidora de cultura

dilluns 28 juny 2021

L’Ajuntament d’Olèrdola està mantenint aquests dies estrets contactes amb les entitats encarregades de l’organització de les festes majors del municipi. La regidora de cultura, Anna Boada, expressava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la seva satisfacció perquè “per sort” es preparen les festes majors. La regidora recordava que les festes comptaran amb el suport de l’Ajuntament i s’hauran d’adaptar a les mesures que en cada moment es determinin des de les autoritats sanitàries.(àudio)

L’any passat només el poble de Moja va realitzar Festa Major. I ho va fer en un format adaptat al confinament i amb actes que evitaven la presencialitat. Aquest 2021, les comissions de festes ja treballen per oferir actes “més oberts”, tot i que encara “no serà com fa dos anys”.(àudio)

Anna Boada anticipava que les festes majors aquest 2021 “seran més curtes” del que és habitual, concentrant les activitats en un cap de setmana llarg. Per a que tot rutlli, l’Ajuntament ofereix a les entitats un conveni de col·laboració econòmica, a més del suport logístic i tècnic. Des de l’Ajuntament, amb prudència, assenyalen que es nota “ganes”  de gaudir de les festes al carrer.(àudio)

La primera de les festes majors d’Olèrdola serà la de Moja, el cap de setmana del 25 de juliol. Després arribarà el torn de les festes majors de Daltmar i Can Trabal, durant el primer cap de setmana d’agost; per seguir amb la Festa Major de Sant Pere Molanta, a mitjans d’agost; i finalitzar a Sant Miquel d’Olèrdola el mes d’octubre.

Escolta l’entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions