Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola adequarà un terreny annex al camp de futbol de Sant Pere Molanta per fer-hi un aparcament

Ho ha anunciat el regidor de via pública i urbanisme, Jordi Álvarez
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia i regidor de Via Püblica, Urbanisme i Paisatge Urbà
Jordi Álvarez, 2n Tinent d'Alcaldia i regidor de Via Püblica, Urbanisme i Paisatge Urbà

dimecres 20 març 2024

 

L’Ajuntament d’Olèrdola realitzarà els treballs per adequar un terreny annex al camp de futbol de Sant Pere Molanta per fer-hi un aparcament. El terreny  fins ara estava dedicat a conreu de la vinya i, juntament amb el propi terreny de joc del camp de futbol i al reduït aparcament existent , forma part dels 14.000m2 totals de superfície que l’Ajuntament va adquirir del Bisbat. Jordi Álvarez, regidor d’urbanisme, ha anunciat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que des de l’Ajuntament es van fer les gestions necessàries per tal que  es deixés de conrear aquesta vinya. Un cop assolides, ara l’Ajuntament procedirà als treballs per adequar una zona d’aparcament, donant així compliment a una demanda històrica del club i dels veïns.  Álvarez també apunta que l’Ajuntament estudiarà la possibilitat d’ubicar en aquests terrenys un camp de futbol 7. (àudio)

Álvarez també anunciava que en breu podran estar operatius fins a tres dipòsits, amb capacitat cadascun de 1.000 litres, per aprofitar aigua que ara no va a parar al sistema d’abastament d’aigua. Aquesta aigua s’utilitzaria per neteja viària i reg d’espais públics.(àudio)

Álvarez assenyalava que des d’aquestes instal·lacions, situades en l’espai dels pous de Moja, es preveu una connexió amb el camp de futbol Els Pins per així poder regar aquesta instal·lació esportiva amb aigua freàtica.

El regidor de via pública i urbanisme també avançava que els treballs de prospecció que s’han realitzat al pou de la rectoria de Sant Pere Molanta no han donat els resultats desitjats.

Álvarez també ha subratllat que la recuperació d’efectius de la brigada i les contractacions fetes permet reforçar treballs de manteniment i millora a la via pública, com els que es realitzen amb l’arranjament de voreres a l’Avinguda Catalunya de Sant Miquel. Juntament amb l’empresa del servei de jardineria, la brigada també està procedint a fer treballs d’adequació d’un mirador al costat del cementiri de Sant Miquel per així poder gaudir amb seguretat d’aquest espai.

Valorant l’aprovació del projecte de coberta de la pista poliesportiva de Moja, Jordi Álvarez destacava que cobrir aquesta instal·lació és una oportunitat per poder fer-hi concerts, sopars o ampliar els usos escolars.(àudio)

Com a portaveu d’Impulsem Olèrdola, Jordi Álvarez ha confirmat que aquest grup municipal traslladarà al proper ple municipal una moció reclamant més mossos d’esquadra al Penedès. Aquesta formació reclama que a tot el Penedès hi falten 200 agents.

Escolta l’entrevista a Jordi Álvarez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions