Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola adjudica la redacció del projecte per a millorar la xarxa d’aigües

Es preveuen reparar 7 punts de la xarxa que presenten deficiències, incloent quatre carrers a Sant Pere Molanta
El carrer Manel Crespo, a Sant Pere Molanta
El carrer Manel Crespo, a Sant Pere Molanta

dijous 01 desembre 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat la redacció del projecte per a reparar i millorar fins a 7 punts de la xarxa d’aigua del municipi. Segons es detalla en el decret de contractació, la inversió supera els 206.000 euros. Tal  i com va exposar durant l’estiu l’alcalde, Lucas Ramírez,  les actuacions es financen gràcies a la quantitat acumulada en el compte d’explotació del municipi d’Olèrdola a l’empesa Aigües de Vilafranca. Lucas Ramírez subratllava que es va avançant per acabar concretant en els propers mesos aquestes actuacions de millora.(àudio)

Quatre de les 7 actuacions es destinen a reparar fuites a Sant Pere Molanta. Al carrer Sant Roc s’hi preveuen invertir 10.377 euros; al carrer Manel Crespo, prop de 39.500; al carrer Font-tallada 22.230, mentre que  al carrer Sant Pere la inversió serà de 36.000. A Moja s’intervindrà en reparar fuites al carrer Rocallisa, al barri de les Tres Torres, amb una inversió prevista que supera els 24.000 euros; mentre que a Can Trabal per la millora de la xarxa al carrer Hospitalet es dedicaran prop de 54.00 euros. L’Ajuntament també ha incorporat, fora d’aquestes inversions, l’arranjament de la xarxa d’aigua en els carres Major i de la Font de Sant Miquel, aprofitant la reforma ampliada de la plaça Anselm Clavé.

Un cop feta la redacció del projecte i adjudicades les obres, s’estima que els treballs per reparar aquests 7 trams de la xarxa d’aigua del municipi es podran començar a executar durant la primera meitat del 2017.

Document Actions