Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola adjudica obres de senyalització viària per valor de 33.000 €

Es millorarà la senyalització per a reforçar la seguretat viària en vies de titularitat municipal

dilluns 26 novembre 2018

L’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat a una empresa especialitzada treballs de senyalització viària per valor de gairebé 33.000 €. Les obres es preveuen realitzar durant aquest mes de desembre i inclouen la millora de la senyalització per a reforçar la seguretat viària en vies de titularitat municipal, com els camins de Daltmar i Rossend Montané, on es repintaran l’eix i els laterals. També s’actuarà en les entrades al nucli de Moja, tant des del camí de Daltmar com des del carrer Sindicat, amb la inclusió de nous passos de vianants i banda reductora de velocitat.

Al polígon de Sant Pere Molanta es preveu fer una actuació específica de millora a la cruïlla entre l’avinguda Cadí i l’Hostal Nou, amb el premarcatge d’illetes de colors reflectants i nova senyalització.

Fruit de les dades obtingudes pel radar educatiu instal·lat fa uns mesos, i després de constatar que s’hi circulava a una velocitat excessiva, també els treballs incorporen mesures de reducció de velocitat al carrer de la Font del Cuscó de Sant Pere Molanta, amb la instal·lació de fites en el traçat de les illetes laterals.

Document Actions