Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola afronta amb bones sensacions la preinscripció a les escoles bressol

La regidora Anna Boada creu que a Gotims es poden millorar els registres de matriculació dels darrers anys

dimecres 18 abril 2018

Des de l’optimisme però amb prudència, l’Ajuntament d’Olèrdola ha indicat que les sensacions que tenen són bones a pocs dies d’iniciar-se el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola. En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora d’escoles bressol, Anna Boada, es mostrava satisfeta per com havia funcionat aquest dilluns la jornada de portes obertes a l’escola bressol Gotims de Moja. Hi va haver una molt bona resposta i van visitar les instal·lacions una dotzena de famílies. Boada considera que es podrien millorar els registres de matriculació dels darrers anys en aquest centre.(àudio)

A l’escola Gotims s’oferten 10 places vacants  de p1 i 9 de p2. També s’ofereixen 8 places de l’aula de nadons. En aquest cas, ja s’han interessat 5 famílies, la xifra mínima necessària per reobrir l’aula en l’inici de curs. Amb tot, Boada fa notar que totes aquestes bones perspectives caldrà que es confirmin quan arribi la preinscripció, a partir del 2 de maig.

A l’escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta hi ha més incerteses però es creu que al final es podrà posar en funcionament l’aula conjunta amb infants de p1 i p2, que té vacants per a la preinscripció fins a 12 places.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es subratlla que és molt important oferir a les famílies un servei d’escoles bressol que contribueixi a fidelitzar els infants dins del sistema educatiu al municipi.(àudio)

L’escola bressol el Pàmpol viu la seva jornada de portes obertes aquest dimecres a la tarda. Recordem que la preinscripció es podrà fer a Olèrdola del 2 a l’ 11 de maig, portant la documentació a l’ escola bressol triada en primera opció.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions