Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola amplia el cementiri de Moja amb 24 nínxols nous i 10 columbaris

S’estima que l’ampliació permet fer front a les necessitats del servei per un període de 10 anys

dimecres 17 febrer 2016

Entre finals de desembre i aquest mes de gener s’han procedit a realitzar els treballs d’ampliació del cementiri de Moja amb la construcció de 24 nínxols nous i 10 columbaris. Les obres s’afrontaven davant la necessitat d’atendre el servei perquè existien al cementiri nínxols buits però eren de famílies que els tenien en propietat,   tal i com assenyala l’arquitecte de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Rovira . (àudio)

Les obres han suposat una inversió de 15.000 euros, una xifra molt ajustada tenint en compte el volum de la intervenció gràcies a que bona part dels treballs els ha realitzat la mateixa brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola.  Una empresa externa s’ha encarregat de fer els nínxols prefabricats i els columbaris, mentre que la brigada de l’Ajuntament  ha assumit l’obra civil de fer els fonaments, les lloses, les teulades i els acabats.

El cementiri és del Bisbat però l’ús va ser cedit a l’Ajuntament.Aquesta circumstància hauria facilitat que s’hagi actuat de forma àgil en detectar-se la necessitat d’ampliar el cementiri amb més nínxols.(àudio)

Després d’aquestes obres, el de Moja passa a ser l’únic dels tres cementiris d’Olèrdola que disposa de columbaris, un espais que compleixen la funció d’acollir les urnes amb les restes incinerades dels difunts.

Amb l’ampliació feta el cementiri de Moja passa a tenir 391 nínxols. S’estima que les necessitats del servei es podran atendre per un període de 10 anys.(àudio)

Els nínxols fets ara són propietat de l’Ajuntament. Les persones interessades en  rebre la cessió d’algun d’aquests nínxols s’han de posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, a la planta baixa de l’edifici consistorial,  o bé trucar al telèfon 93 890 35 02. El preu de la cessió d’ús dels nínxols és de 600 euros.

El servei de "Ràdio a la carta"temporalment no es pot actualitzar

Document Actions