Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola amplia l’atenció al ciutadà i obre al públic una tarda a la setmana

Els veïns ja poden resoldre qualsevol tràmit els dilluns de 4 a 6 de la tarda

divendres 16 novembre 2012

 

Des d’aquest mes de novembre, l’Ajuntament d’Olèrdola obre al públic una tarda a la setmana. L’horari presencial d’atenció ciutadana a les oficines de l’ajuntament s’amplia i ara també inclou les tardes de dilluns, des de les 4 a les 6. En aquesta franja horària de tarda es podran realitzar qualsevol de les gestions que fins ara només es podien resoldre durant l’horari d’atenció del matí. Aquest horari se segueix mantenint ininterromput de dilluns a divendres, des de les 8 del matí a les 3 de la tarda. Per les tardes de dilluns es podrà atendre, així, tots aquells tràmits que afectin els veïns, llevat de les visites en hores concertades amb tècnics i regidors.

El regidor de personal de l’Ajuntament d’Olèrdola, Artur Santacana, explicava que el govern de l’Estat ha obligat a ampliar fins a 37’5 hores setmanals la jornada laboral dels treballadors de les administracions públiques. Després d’acordar-ho amb els treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola, Santacana assenyala que s’ha cregut convenient que aquesta ampliació de jornada dels treballadors suposi un benefici directe pel ciutadà. Per això s’ha establert aquesta ampliació de l’atenció presencial a l’Ajuntament, obrint l’atenció al ciutadà també els dilluns a la tarda.(àudio)

Durant l’estiu, es contempla que la jornada dels treballadors de les oficines de l’Ajuntament es compacti i es torni a fer jornada intensiva el matí, tal i com indica Santacana.(àudio)

Aquesta jornada intensiva, que inclou no obrir al públic les oficines per la tarda, es realitzaria des del 20 de juny al 15 de setembre. També es preveu per Nadal i per Setmana Santa.

Podeu escoltar entrevista a Artur Santacana.

Document Actions