Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprofita l’estiu per realitzar treballs de millora i manteniment a les escoles

La regidoria d’ensenyament confirma que l’aula de nadons a l’escola bressol Gotims no obrirà per manca de matriculacions
A l'escola Rossend Montané s'ha fet un nou sorral al pati de primària
A l'escola Rossend Montané s'ha fet un nou sorral al pati de primària

dilluns 09 setembre 2013

Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva a les escoles durant l’estiu, l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat aquestes darreres setmanes diferents intervencions de manteniment i millora en les instal·lacions de les escoles del municipi. Tal i com recorda el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, aquestes actuacions es planifiquen tres cops l’any, coincidint amb les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i estiu per tal de minimitzar l’alteració de l’activitat a les escoles. Però és durant l’estiu quan s’acumulen la realització de més treballs per part de l’Ajuntament als centres, seguint les peticions formulades pels mateixos claustres de les escoles.ObresEscoels2.JPG

Les obres que s’han realitzat no han estat de gran envergadura. En bona part de la quarantena d’actuacions fetes aquest estiu s’ha procedit a fer petites reparacions o bé instal·lació de mobiliari a les aules. Entre les intervencions més rellevants, Serramià destacava l’arranjament de goteres a l’escola bressol El Pàmpol i la construcció d’un nou sorral al pati de primària a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.(àudio)

Des de l’Ajuntament es fa un seguiment del procés de matriculacions a les escoles. Les xifres globals no representen grans canvis respecte les dades absolutes de l’anterior curs escolar. Així, a l’escola Circell de Moja aquest dijous 12 de setembre començaran el curs 303 alumnes, mentre que a l’escola Rossend Montané ho faran 173. Això sí, s’han confirmat variacions significatives respecte les previsions inicials. La més destacada: els 36 alumnes que s’han acabat matriculant a P3 a l’escola Circell de Moja.(àudio)

Pel que fa a les escoles bressol municipals, cal assenyalar que l’aula de nadons no obrirà per falta de matriculacions.(àudio)

Escolta l’entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions