Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola aprova un conveni de col.laboració amb La Carretera del Vi

La ruta enoturística uneix 12 cellers de 7 municipis i l’Ajuntament destaca que contribueix a la promoció d’Olèrdola

dimarts 10 gener 2017

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Associació “La Carretera del Vi”. L’acord s’inscriu dins la voluntat municipal de “fomentar el patrimoni local d’Olèrdola, amb iniciatives promogudes per sectors locals i comarcals” que permetin destacar l’interès turístic del municipi i contribueixin a la promoció econòmica d’Olèrdola.

La Carretera del Vi és una proposta enoturística amb un alt valor històric i cultural, que permet als amants del vi descobrir l’antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf. Es tracta de la primera “Wine Road” de tot l’estat i uneix 12 cellers de 7 municipis. En el cas d’Olèrdola, les bodegues implicades són Finca Viladellops i Torreblanca.

El conveni té una durada d’un any i estableix que l’ajuntament col·laborarà amb l’Associació de La Carretera del Vi en la promoció de les accions realitzades per part de l’entitat que tinguin per objectiu la captació de visitants al territori, mitjançant una aportació de 1.250 euros. L’Associació facilitarà a través de la seva plataforma de comunicació informació referent a oferta d’allotjaments, restauració, turisme i cultura disponible al municipi.

Conjuntament amb els municipis de Pacs i de Sant Martí Sarroca, l’Ajuntament d’Olèrdola ha promogut l’obtenció d’una subvenció de 6.000 euros de la Diputació de Barcelona per a que La Carretera del Vi elabori fulletons i expositors publicitaris.

El regidor de turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, recordava que la visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola és un dels grans atractius de la ruta, però no l’únic reclam d’interès que pot aportar el municipi. Per Sadurní, la firma del conveni “promociona el municipi i el potencia” convertint-se en “una oportunitat pels nostres restauradors, allotjaments i comerços” atès que es preveu “un progressiu augment de visitants”.

Document Actions